Despre noi

          Un site simplu, dar rafinat, cu design modern care combină cu succes licitațiile clasice cu cele moderne. In lumea modernă prețuim timpul. Site-ul a fost dezvoltat în conformitate cu principalele concepte ale tendinței actuale si filosofia abordărilor licitațiilor online. Fiind ușor de utilizat,navigarea devine o plăcere si este ușor de înțeles modul de funcționare, astfel încât să excludem orice inconvenient in procesul de licitare.

           Acest proiect a presupus rezolvarea unui întreg grup de sarcini extrem de interesante si introducerea mai multor tehnologi de vârf .

           Top-auctions.com este o platforma de licitații care oferă o gamă variată de automobile spre vânzare, totodată oferind informații  complete despre fiecare vehicul in parte. Volumul de informații pe care trebuie sa-l structurăm a fost literalmente copleșitor. Asadar dezvoltarea unui algoritm care sa îmbine informațiile într-o formă ușor de înțeles de utilizatori,fost o problemă pentru noi,pe care am rezolvat-o cu succes 

           Top-auctions.com este o platforma de licitații online care vizează un public masiv. Aceasta a însemnat ca trebuie sa oferim cat mai multă transparență posibilă pe tot procesul de licitare.

           Autentificarea ușoară, integrare cu rețeaua sociala, licitația cu un singur clic si așa mai departe, au fost doar o parte din obiectivele noastre care le-am integrat cu succes pe site-ul top-auctions.com Un sistem automat de notificări avertizează un utilizator dacă se întâmpla ceva interesant cu licitația unde are o oferta depusă.

           Top-auctions.com își propune să atragă nu numai fanii licitațiilor, ci și pe toți cei care iubesc mașinile .De aceea am prezentat recenzii video, transmisiuni online si analize realizate de experți si de utilizatori într-un design usor,cu majoritate funcțiilor disponibile in câteva clicuri.

           Am făcut site-ul de licitații online la fel de ușor de navigat de pe un computer sau laptop, precum și de pe un smartphone sau tabletă. Parcurgerea ofertei de mașini, adăugarea de mașini și plasarea unui licitații sunt ușor de făcut si fără efort, indiferent de platforma sau dispozitiv.

           Lucrând la proiect, am dezvoltat un cont personal pentru fiecare utilizator in parte. Contul personal ii permite fiecărui utilizator înregistrat sa adauge mașini pentru licitații,sa vadă starea licitațiilor sa le gestioneze, sa vadă plățile făcute ,sa vadă bani încasați si multe altele opțiuni.

          Am făcut optimizarea motorului de căutare a site-ului web,am implementat adrese url prietenoase si am dezvoltat paginii individuale pentru cuvinte cheie cu coada lunga pentru a face acest site de licitații online la fel de ușor pentru Google ca si pentru cumpărătorii de pe site.

          Suntem norocoși ca am avut ocazia să lucrăm la un proiect atât de spectaculos ,site-ul top-auctions.com având scopul principal de ai ajuta pe cei care vor să cumpere un autoturism în cele mai bune si mai sigure condiții posibile.

          Ar mai trebui să menționăm in mod explicit cât de bucuroși am fost când am lansat in cele din urmă acest proiect?